DİYARBAKIR / ERGANİ - Ergani Mesleki Eğitim Merkezi

Usta Öğreticilik Eğitim Videolarını aşağıdaki linklerden izleyebilirsiniz.

Şbt

Okul Proje Yönetim Ekibimiz 2024 yılı çağrı dönemi Erasmus+ projelerinden KA122VET projemiz için çalışmalarını tamamladı.

Rehberlik servisimiz işyeri ziyaretleriyle öğrencilerle görüşüyor.

Ekm

Okul Rehberlik Servisi Öğretmenlerimiz öğrencilerimize yönelik seminerlere devam ediyor...

Ekm

Okul Rehberlik Servisi Öğretmenlerimiz öğrencilerimize yönelik seminer düzenledi.

Ağu

Ülkemizin üç tarafı denizlerle çevrili ve iç kesimlerde çok sayıda göl ve akarsu mevcut. Bu nedenle yaz aylarında serinlemek için insanlar köy dereleri, akarsular, sulama kanalları, göller, göletler, koylar veya halk plajları gibi yerlerde suya giriyorlar. Bundan dolayı her yıl binlerce boğulma olayı yaşanmakta olup yaklaşık 700 kişi hayatını kaybetmekte.

Ekm

Usta Öğreticilik Eğitim Videolarını aşağıdaki linklerden izleyebilirsiniz.

Ekm

E-sınav için, EBA şifreniz ile İş Pedagojisi Kursu derslerini takip edebilmek için şu adımları takip ediniz:

Ekm

Okulumuza EBA şifresi almak için başvurduğunuzda, okulumuz size geçici bir EBA şifresi tanımlayacaktır. Geçici EBA şifrenizi kullanarak 5 gün içerisinde yeni bir şifre almanız gerekmektedir. Bunun için şu adımları uygulayınız:

Ekm

Merkezimiz; Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü arasında imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" çerçevesinde verilen ve bir TSE belgesi niteliği taşıyan "OKULUM TEMİZ BELGESİ" başvurumuzun ardından yapılan denetimlerde "OKULUM TEMİZ BELGESİ" almaya hak kazandı. Okulum Temiz Belgemiz okul müdürümüz Aziz UTKU'ya teslim edildi.

Şbt